vidaXL 91850

vidaXL 91850

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter

TOPEX 79R101 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 16 400 Ft-tól TOPEX 79R101 TOPEX 79R102 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 17 700 Ft-tól TOPEX 79R102 TOPEX 79R116 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 27 500 Ft TOPEX 79R116 TOPEX 79R220 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 12 290 Ft-tól TOPEX 79R220

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Szerszámos láda
Anyaga Fém

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A hordozható tárolódoboz szettünk ideális megoldás szerszámok, professzionális eszközök vagy személyes tárgyak tárolására és szállítására. Csomagoljon be mindent, amire szüksége van ebbe a praktikus szállítódoboz szettbe, és vigyen mindent magával! A fából, ABS-ből és alumíniumból készült tárolódoboz szett könnyű, mégis masszív konstrukcióval rendelkezik, és elegáns megjelenést kölcsönöz. A puha anyaggal bélelt szállítódoboz szett ellenáll a karcolásnak, és tökéletes állapotban tartja a holmiját. Emellett ezek a szerszámdobozok 2 bepattanó zárral védenek az illetéktelen hozzáféréstől (a 2 kulcs alaptartozék), a hordozófogantyú pedig lehetővé teszi, hogy bárhová könnyen magával vihesse! A készlet 2 darab különböző méretű tárolódobozt tartalmaz.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.