TOOLCRAFT 6063

TOOLCRAFT 6063

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Szerszámtároló alukoffer üres 470 x 360 x 230 mm Toolcraft Rolly 6063 Alumínium álló szerszámoskoffer Rolly

Számzáros lakatok
Rekeszek dokumentumoknak névjegykártyáknak tollaknak
Szerszámtartó léc kihajtható elemmel
Kihúzható fogantyú görgõkkel

Koffer szerszámok notebookok és egyéb eszközök biztonságos tárolására. Belül a koffer szürke masszív textillel van borítva. Rekeszek dokumentumok névjegykártya íróeszköz számára valamint egy szerszámos léc a kihajtható részekben segíti elõ a rendet. Két számzár megakadályozza idegenek hozzáférését. Görgõs állvány hozzáerõsítésével az Ön szerszámoskofferébõl "Rolly" lesz.

Jellemzõk:
Maximális terhelhetõség: 15 kg

Műszaki adatok:
Anyag: Aluminium 6063Belsõ méret magasság: 345 mmBelsõ méret mélység: 210 mmBelsõ méret szélesség: 455 mmMéret magasság: 360 mmMéret mélység: 230 mmMéret szélesség: 470 mmSzín: AlumíniumSúly: 3.6 kgSzállítás tartalma: HordtáskaFigyelem: Tartalom nélkül szállítjuk.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.