HANDY 10242

HANDY 10242

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További HANDY termékek: HANDY Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter

Makita P-71831 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 3 490 Ft Makita P-71831 STANLEY 1-96-181 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 3 795 Ft-tól STANLEY 1-96-181 Portwest TB02 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 8 310 Ft-tól Portwest TB02 STANLEY FatMax FMST1-71180 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 20 810 Ft-tól STANLEY FatMax FMST1-71180

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Szerszámos táska
Anyaga Szövet

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Igazi ezermester vagy? Rengeteg szerszámod van, és szeretnél egy remek tárolót hozzá? Vagy csak egy strapabíró kézipoggyászt, iskolatáskát keresel?   < /p>A fiókokban tárolt szerszámok sokszor veszélyesek, és nehezen találjuk meg azt az eszközt, amelyre éppen szükségünk lenne. Arról már nem is beszélve, hogy sokszor mennünk kell szerszámainkkal valamerre, és ilyenkor nem tudjuk hová rakni őket, ki kell válogassuk azokat. < /strong> A Handy Multifunkciós hátizsák segítségével praktikusan tárolhatod és hordozhatod eszközeid, legyenek azok akár szerszámok, könyvek vagy bármi más! Hasznos infók: Ezzel a Handy multifunkciós hátizsákkal mindenhova Magaddal viheted a legfontosabb szerszámaid. Számos tárolórekesszel rendelkezik, így a szerszámok jól elkülönítve helyezhetőek el. 3 nagy, 2 kisebb rekesszel, 10 kis zsebbel és 2 gumis oldalhálós zsebének köszönhetően jól pakolható. Vízlepergetős anyaga megvédi a szerszámokat az időjárás viszontagságaitól. Gumírozott strapabíró fogantyúja kényelmes fogást biztosít. Párnázott, légáteresztő hátrészének köszönhetően hosszabb távon is kényelmes hordozást biztosít. Csúszásmentes, gumírozott talpa stabil állást biztosít.   AHandy Multifunkciós hátizsáktulajdonságai:
  • Repülőgép kézipoggyász méretű
  • Korlátozottan vízlepergető
  • Hálós oldalzsebek
  • Párnázott légáteresztő hátrész
  • Strapabíró, gumírozott fogantyú
  • Méretek:320 x 400 x 180 mm
  • Szín:Fekete
         


Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.