Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 6 390 Ft

További termékek a kategóriából

További Fiskars termékek: Fiskars Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter

HANDY 10926 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 4 605 Ft-tól HANDY 10926 NOUVELLE 10926 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 6 209 Ft NOUVELLE 10926 MAGG MAX300S Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 26 990 Ft MAGG MAX300S Makita 824572-9 Szerszámos láda, szerszámos táska, szortimenter 7 590 Ft-tól Makita 824572-9
Termékleírás
Típus Szerszámos láda
Anyaga Műanyag

Méretek

Hosszúság 353 mm
Mélység 311 mm
Magasság 173 mm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

FISKARS Urban Gardening szerszámtároló kosár

A FISKARS Urban Gardening szerszámtároló kosár egy praktikus megoldás a kertészkedéshez szükséges kézi szerszámok tárolására és szállítására. Különösen akkor lehet ideális választás, ha városi környezetben, teraszon vagy erkélyen gazdálkodik. Jellemzői :
  • Anyag: Strapabíró műanyagból készült, könnyű és időjárásálló.
  • Méret: A kosár mérete lehetővé tesi a gyakran használt kézi szerszámok, például kesztyűk, ültetőkannák, metszőollók, kapák és szerszámok kényelmes tárolását. A pontos méretek nem állnak rendelkezésre, de általában közepes méretűek, hogy elférjenek a legfontosabb eszközök.
  • Fogantyú: A kosár ergonomikus fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében.
  • Több rekesz (nem minden modellnél): Egyes modellek több rekeszre vannak osztva, ami segít a szerszámok rendezett tárolásában és gyors elérésében.
Előnyei :
  • Praktikus tárolás: Lehetővé teszi a szerszámok egy helyen való tárolását, így mindig kéznél lesznek, amikor szüksége van rájuk.
  • Könnyű szállítás: A könnyű anyag és a fogantyú megkönnyíti a kosár egyik helyről a másikra történő szállítását.
  • Időjárásálló: A műanyag anyag ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így kültéri tárolásra is alkalmas.
  • Rendezettség (több rekeszes modelleknél): A rekeszek megkönnyítik a szerszámok szortírozását és megtalálását.
  • Megfizethető ár: Általában elérhető áron kapható eszköz.
A FISKARS Urban Gardening szerszámtároló kosár egy praktikus és kényelmes megoldás a városi kertészkedéshez szükséges kézi szerszámok tárolására és szállítására. A könnyű kialakítás, az időjárásálló anyag és a fogantyú megkönnyíti a használatát. Ha egy megfizethető és egyszerű megoldást keres a kertészeti eszközei rendszerezésére, a FISKARS Urban Gardening szerszámtároló kosár jó választás lehet, különösen kisebb területeken vagy erkélyeken történő gardénálás esetén.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.