BERNSTEIN 7015

BERNSTEIN 7015

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-10-09): 203990.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Elektronikai görgõs szervizkoffer üres 500 x 400 x 200 mm műanyag alu kerettel Bernstein 7015 Electronic görgõs koffer

Ütésálló görgõs koffer

Görgõs koffer elektronikai szereléshez és karbantartáshoz.

Jellemzõk:
Stabil beépített görgõkön húzható kihúzható teleszkóp fogantyúval (950 mm). Modern portömör és esõvízálló savnak karcolásnak ellenálló csúszásbiztos szerszámos koffer magasabb igényekhez 2 db zárral. A háza mélyhúzott ütésálló sötétbarna bõr utánzatú műanyag héjakból áll amit alumínium keret vesz körül. Hely van benne 63 speciális szerszám számára 3 kivehetõ szerszámtáblán lévõ bedugó rekeszben tárolhatók. A koffer fedelében lévõ irattároló rekesz helyet biztosít iratok stb. számára. A koffer fenekét felosztott műanyag teknõként alakították ki. Állítható hossz- és keresztosztóbordákkal áttekinthetõen és rendezetten lehet elhelyezni benne az alkatrészeket mérõ és forrasztókészülékeket stb.

Műszaki adatok:
Anyag: Műanyag héj alumínium kerettelMéret hossz: 500 mmMéret magasság: 200 mmMéret szélesség: 400 mmSzín: SötétbarnaSúly: 7500 gSzállítás tartalma: Tartalom nélkül szállítjuk.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.