BERNSTEIN 1515

BERNSTEIN 1515

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
825672
Elektronikai szervizkoffer, üres, 340 x 180 x 360 mm, műanyag alu kerettel, Bernstein Handy 1515 Elektronikai szerviz koffer, Handy 1500, szerszámok nélkül

Leírás
A kis, ügyes, por- és esõvízálló, savnak, karcolásnak ellenálló szerviz koffer, nagy belsõ térrel. A kofferburkolat mélyhúzott, ütésálló, fekete bõrutánzatú műanyag héjakból áll, rápréselt stabil alumínium kerettel, szemekkel a hordozószíj beakasztására és két zárható zárral. A szerszámok kézügyben elhelyezhetõk két kihajtható, lyukakkal és gumi hurkokkal ellátott lemezen. A koffer fedelében lévõ irattároló rekesz helyet biztosít iratok, íróeszközök stb. számára. A koffer fenekén egy stabil, állítható rekeszekkel 4 részre osztott, 75 mm magas műanyag betét van alkatrészek, mérõ- és forrasztó készülékek stb. számára.

Szállítás tartalma
Tartalom nélkül szállítjuk.

Műszaki adatok :
Anyag: Műanyag, alumínium kerettelMéret: (H x Sz x Ma) 340 x 180 x 360 mmSúly: 3100 gSúly (töltve): 4600 gSzín: Fekete

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.